Zondag 28 maart 2010
Alweer de laatste dag van de safari. Op om 5.00 uur zo dat we redelijk vroeg bij Kings Canyon waren om te wandelen. Later op de dag is het te heet. De wandeling was om ongeveer 11.00 uur afgelopen en eveneens weer erg indrukwekkend. Daarna op de camping gegeten. Na de lunch alles te hebben ingepakt zijn we weer richting Alice Springs vertrokken. Onderweg gestopt bij Jims Place waar de zingende Dingo Dinky huisvest. Ik heb op de piano getingeld en Dinky heeft gezongen (ahum, en dat geldt voor beide).
's Avonds zijn we nog met een aantal van de groep (het waren er in totaal trouwens 16) uit eten geweest in Alice Springs. Waar dan de wegen gebruikt worden om lekker stoer te scheuren (met luide muziek en ramen open) en er veel Aboriginals over straat lopen. De meesten zijn jammer genoeg bijna altijd dronken.
Na het eten terug gegaan de de Lodge en hebben nog een leuke foto genomen van een paar van de huisdieren (torren).
Als je naar de Outback gaat moet je in ieder geval niet bang zijn voor beesten.
Zal ik je toch alsnog maar opgeven voor Idols ofzo?
We zullen hier met Philippe overleggen of er ook een piano geplaatst kan worden in de lunchruimte....kun jij daar gezellig voor achtergrond muziek zorgen