Donderdag 1 april 2010
De host en chauffeur, Jude, had nogal moeite om het hostel te vinden waarin ik verblijf dus we liepen meteen al achter op schema. Ik was de eerste die ze op moest halen. Daarna hebben we nog 19 andere mensen opgepikt van een aantal plaatsen voor de reis kon beginnen. Ze doen de tour in 1 dag maar dan moet je een heleboel doen en snel. Deze tour begon met het vervelende gedeelte, namelijk een lange rit waarna het alleen maarl beter zou worden. Ik ben ondertussen heel wat gewend en eigenlijkviel het mijbest me. Op de heenweg zijn we een paar keer gestopt waarvan één stop in een natuurreservaat. Hier waren Koala's Emoe's en Kangaroes in het wild te zien.
We hebben heel erg veel geluk gehad. Normaal gesproken zie jekangaroes alleen in de vroege ochtend en in de namiddag en Koala's slapen ongeveer 20 uur per dag. We hebben zowel kangaroes gezien als een wakkere Koala!! Kangaroes heb ik nu al wel redelijk vaak in het wild gezien maar nog niet van zo dichtbij. Voor Koala's was het de eerste keer in het wild.
Daarna hebben we de eerste blikken op de Oceaan geworpen.
Wemoeten ons haasten om nog de zonsondergang bij de Twelve Apostols te zien. Wat natuurlijk weermooie plaatjes opleverde. Daarna naar ons hostel waar we hebben genoten van een Barbie.