LidaGoed.reismee.nl

Maandag 08-03-2010

Na een lange reis gisterochtend eindelijk op de plaats van bestemming aangekomen.

Ben vrijdag om14.00 uur uur met de trein naar schiphol afgereisd. Om 20.40 vertrok het vleigtuig. Met de KLM naar Frankfurt na een wachttijd van twee uur, met Quantas naar Singapore. In het vliegtuig zat ik naast een man uit Melbourne die me nog wat leuke tips heeft gegeven. In Singapore nog een uurtje of twee wachten voor het volgende vliegtuig naar Darwin. Deze keer met JetStar. Hetzelfde vliegtuig ging ook door naar Cairns maar we moesten eerst nog wel van boord. Alweer een uurtje of twee. Op de twee laatste stukken had ik lekker wel drie stoelen voor mezelf en heb dan ook heerlijk geslapen.

Om 8.00 uur stond ik op de stoep van het hotel. Een van de eerste dingen die ik te weten ben gekomen van de hoteleigenaar is dat de Nederlanders aardig kunnen drinken.....

Heb hier een riante kamer (ongeveer 2 bij 3) en een geweldig zwembad (is niet veel groter). Maar het is wel heel sfeervol. Ben gisteren eerst aan de wandel gegaan en daarna heerlijk met een boekje bij de oceaan in het gras gelegen.

's Avonds in de hotelbar heeft een man, oorspronkelijk uit Engeland maar al jaren woonachtig in Sydney ons erg vermaakt met verhalen uit zijn jeugd.

Vanmorgen vroeg wakker geworden door vogelgeluiden en vroege vogels in het hotel. Was om 8 uur al aan de wandel en toen was het al een graadje of 28. Je begrijpt dus dat het hier aardig warm is en dat is nog zacht uitgedrukt.

Heb wat boodschappen gedaan en heb netgezwommen in ons riante zwembad.

Willy

Hoi Lida,
Volgens mij ben ik de allereerste die op je site schrijft! Nu jij nog hi hi...
Een hele fijne reis gewenst en ik reis met je mee via deze site!
Veel plezier!
Groetjes van Willy

Jennie

Hoi Lida,

Maak me even gek met je verslag......heerlijk lijkt het me daar. Volgens mij heb je het erg naar je zin. Ben erg benieuwd naar de volgende foto's en verslag.
Veel plezier verder...en meld je het even als je een kangoeroe hebt gezien?

Jennie

p.s. als je schoenen mist...er staat een paar (grijs/paars)onder je bureau.

Mam en Irma

Hoi lida ik zit bij mam we hebben net je verslag gelezen en de foto's bekeken ziet er goed uit daar. De reis was volgens mij best heftig maar wel bijzonder. Met mam is alles goed de groetjes van haar. We vinden het leuk om je te kunnen volgen liefs en tot gauw via de mail dan

Willy

Hoi Lida,
Wat leuk dat je wat hebt geschreven!
Een lange heavy reis maar dan heb je ook wat zeg!
We krijgen al een goed beeld zo met die foto's! Wat blauw allemaal! Ik moest eerst goed kijken of het wel echt foto's waren. Prachtig!
Geniet er van en tot je volgende verslag.
Groetjes Willy

Alexandra

Ciao!

Maak er een leuke tijd van maar dat komt vast goed! En anders is er misschien nog wel ergens een leuk animatieteam..

Geniet ervan!!

Fenna

Wat een reis ! Maar je zit dan ook wel aan de andere kant van de wereld. En wat voor een wereld.
Blauwe luchten, zon, zee en strand. Ik ben nu wel een beetje meer jaloers. Geniet van alle moois ! Ik ga je volgen. Heel veel plezier.

Groetjes Fenna

Juliëtte

Hallo,

Weet je we hebben nu een raar supportmeisje.....haha.

Heel veel plezier en ik zal je verslagen lezen!

Groeten Juliëtte

Henk

Inmiddels al een beetje uitgerust van je lange vliegreis?

Heel veel plezier en ga lekker veel zien, uitrusten kan later wel weer in Grûnn.

Henny

Ha die Lida,
Goed te weten dat je in ieder geval de reis overleeft hebt, gelukkig heb je nog een stukje kunnen slapen!
Fijn dat je in ieder geval mooi en warm weer hebt. Kijk vol nieuwsgierigheid uit naar de rest van je avonturen!
Groetjes Henny

Greetje

Hoi Lida!!

Je hebt idd een gigantisch zwembad, dan begin je zeker met 50 baantjes trekken 's morgens? Het ziet er lekker subtropisch uit, beter dan hier....
Geniet van alles en maak veeeeeeeel foto's, kunnen wij ons ook even in het kangeroerijke Australië wanen.
Ik kijk uit naar je volgende verslag!

Enjoy mate, no worries ;-P