LidaGoed.reismee.nl

Dinsdag 16 maart 2010

Allereerst wil ik even zeggen dat ik het hartstikke leuk vind om jullie berichtjes te lezen. Ik hoop niet dat jullie het erg vinden dat ik niet overal op reageer maar het is soms al moeilijk genoeg om mijn verhaaltjes en foto's op het web te krijgen. Yvo, tot nu toe is het eten soms goed, soms iets minder. Het is wel redelijk aan de prijzige kant en de kangeroe-steak heb ik nog niet aangedurfd. Henk, je krijgt die wel te zien als ik terug ben en Zwanet, ook deze zul je wel weer leuk vinden.

Tjonge jonge wat is het toch vervelend hier. Vandaag zijn we naar de Australia Zoo geweest. 'The home of the Crocodile Hunter Steve Irwin'. Alles straalt Steve Irwin uit. De weg die voor de dierentuin loopt is na zijn dood omgedoopt tot Steve Irwin Way. Overal in het park vindt je zijn foto's. Het is een raar idee dat je naar een show zit te kijken die hij gedaan zou kunnen hebben. Het is een niet al te groot maar wel heel mooi park. Zo komt er vaak een verzorger langs lopen met een of ander exotisch beest op de arm. We hebbenlange tijd bij de koala's staan kijken. Wat zijn ze toch lief....

Er was ook een kangeroe-weide. Je mocht hier zelf de kangeroes voeren. Helaas waren wij het voer vergeten te halen aangezien we nogal haast hadden omdat de tijd veeeel te snel voorbij ging. We moesten om half vier in de bus zitten om de veerboot naar Moreton Island te halen. Ik begin ondertussen al echte zeebenen te krijgen.

Ook hier hebben we weer zo'n ongelooflijke kamer in het Tangalooma Dolphin Resort.